Månadens horoskop april - Vågen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Under april kan Vågen knyta många nya kontakter och även om det blir en lycklig tid kan den ibland vara mycket skakig och känna sig särskilt deprimerad och utmattad. I ditt personliga liv kan du tycka att allt verkar kräva mer energi än vanligt, vilket kan leda till spänningar, men inte nödvändigtvis olycka.

För Vågen kan april vara en prövande tid, när du måste visa din förmåga, uppfinningsrikedom och uppfinningsrikedom, men du kan också njuta av denna ibland mycket konkurrensutsatta situation, eftersom du i grunden älskar att bevisa dig själv! När dagarna går, i samband med ditt arbete eller fritidsaktiviteter, kan du träffa många nya människor, av vilka några kommer att bli bra affärs- eller andra partners, oavsett om de gör vad de ursprungligen hävdar. I slutet av månaden kommer det att vara klart för vissa av dem om alliansen har varit meningsfull. I vilket fall som helst är inget som händer synd, eftersom varje fall kan ge värdefulla lärdomar som, när man väl lärt sig dem, kommer att vara till nytta på lång sikt. Ibland kan han dock, trots all sin entusiasm, vakna upp på fel sida av sängen och, helt ur balans, bli extremt grinig, nästan ohanterlig, vilket inte precis är bra för hans karriär. Du kan göra stora framsteg nu genom att försöka undvika detta nästan helt, eller åtminstone dölja det för omvärlden, för att inte tala om att undvika de skadliga effekterna av dina utbrott. Om du hamnar i trubbel, fortsätt att vrida och vända på saker tills du kommer ut ur det okej, kära Vågen, april kan bli en riktig framgångssaga!

Kärlekshoroskop för december - Vågen

Det personliga livet för Vågen, som för närvarande befinner sig i ett långvarigt förhållande, kan bli ganska instabilt under denna livliga vårmånad, så det kan inte bli någon brist på argument och gräl, men innan du blir avskräckt, kom ihåg att det finns gott i varje dålig sak! Om du kan hålla saker och ting inom hanterbara gränser, kan du när slutet av månaden närmar sig upptäcka att ni slåss som ett förspel, för att piska upp passionen, snarare än för att ni har något emot varandra! Men så många hus, så många vanor, eller hur, kära Vågen?

Vågen, som för närvarande är ensam, kan mättas med en hel del kärleksenergi i april och känna att hon äger världen, även om det inte alltid är synligt från utsidan. Undertryck inte dina instinkter bara för att de verkar överväldigande eller till och med lite konstiga, utan sök snarare febrilt efter en partner som kanske äntligen kan släppa ut alla de uppdämda känslorna du har! Om du hittar dem kommer de att känna sig mycket lyckliga och kärleken kan snart återuppväckas mellan er!


Annons