Månadens horoskop april - Skorpionen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Även om Skorpionen kan vara full av energi i april, kan de fortfarande göra det mesta av det om de tar små steg framåt försiktigt, annars kan för många risker slå tillbaka och de kan börja om igen. I ditt personliga liv kan din aptit på kärlek nå extraordinära proportioner, och du behöver en man som kan tillfredsställa den!

I april kan Skorpionen börja genomföra stora planer eller arbeta på att utnyttja stora möjligheter, och på vägen till framgång kommer det den här gången inte att vara så mycket beslutsamhet eller uppfinningsrikedom som behövs, utan överraskande nog tålamod och försiktighet, eftersom denna nyckfulla vårmånad kan medföra snabba och extremt inflytelserika förändringar, som inte kan förberedas i förväg, utan bara genom att känna av dem, och systematiskt vända dem till din fördel. Desto större anledning att lägga undan lite lättsinne nu, för det finns en stor risk att gå runt saker eller ta genvägar, och när korthuset kollapsar kan du behöva börja om från en lägre nivå än du började från, vilket skulle vara synd att ångra. Om du kan vara återhållsam kan dock vissa hinder, om du väntar lite, lösa sig själva, och du kan sluta med några mycket stora professionella framgångar, som till och med kan ge vissa ekonomiska fördelar, vilket inte heller är försumbart! När det gäller din hälsa ska du försöka se till att du äter så varierat som möjligt och ger din kropp allt den behöver varje dag. Och om det är en chokladöverraskning? Ge efter för frestelsen! Du kommer att ha tid att träna senare i poolen, på löpbandet eller till och med på gymmet Några av de extra varven är värda belöningen!

Kärlekshoroskop för december - Skorpionen

Skorpionen i ett par, inte precis en liten aptit på kärlek, kan nå sin topp under april, så det kan vara mycket svårt att behaga honom, eller, även om hans partner lyckas, kan han önska beröring och ömhet ännu mer. Även om detta är naturligt för ett tecken under påverkan av Mars, var försiktig så att du inte blir för ytlig eller prestationsorienterad i ditt förhållande!

För närvarande singel är Skorpionens vardag fylld av aktiv matchmaking, där han eller hon kommer att slå till mot nästan alla potentiella kandidater som lever och sparkar, oavsett om det bara är en vän, en kollega eller en vän, och detta kan ibland leda till missförstånd eller till och med pinsamma scener, inte för att detta kommer att avskräcka representanterna för detta eldiga tecken. De sista tio dagarna i månaden är den bästa tiden att hitta din älskling.


Annons