Månadens horoskop april - Fiskarna

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Under april kan Fiskarna vara mycket motiverade och entusiastiska, och kan ha en ständig önskan att bevisa att de själva och andra har fel! I kärlek kommer fred och lugn att vara dagens ordning, men mindre problem och olägenheter kan fortfarande förväntas.

Fiskarna behöver inte göra mycket för att bli motiverade i april, så det kan vara en upptagen månad, så förhållandena kan vara idealiska för dig att göra stora planer, förbättringar eller att göra en hel del framsteg, komma ikapp med eventuella eftersläpningar. Detta kan också vara det största problemet, eftersom du kan vara så ivrig att bevisa dig själv, kära Fiskar, att du kan glömma nästan allt, och som ett resultat kan du inte bara vara regelbundet överarbetad eller trött, utan också något ouppmärksam på dem omkring dig, som naturligtvis kan förarga detta. Detta kan vara särskilt viktigt eftersom du ibland behöver en paus om du vill prestera bra på lång sikt!

Kärlekshoroskop för december - Fiskarna

Fiskarna, i ett långvarigt förhållande, kan förvänta sig en mycket harmonisk, lugn och fridfull månad i kärlek, men denna idylliska bild kan lätt störas av småsaker som de normalt inte bråkar om. Anledningen till detta kan vara att de, när de har kommit närmare varandra, har blivit lite mer känsliga för varandras impulser och omedvetet känner sig hotade av sin "självständighet", de försöker instinktivt att binda sig i knutar. Förstör inte det som fungerar så bra nu, och ta dig ur denna dåliga vana!

Fiskarna, som för närvarande lever utan en partner, kan ha sitt privatliv i bästa möjliga riktning, men de kan också ha några mindre olägenheter som kan stå i vägen för den ultimata lyckan! Detta är visserligen irriterande, men kan ändå vara värt ett tecken. Du kanske sätter ribban för högt, eller så kanske du blir kär i fel person, eller så kanske du behöver hålla omvärlden borta från ditt privatliv, och sedan skulle alla dina problem lösas i ett slag. Ta reda på, kära Fiskarna, vilken version som är den riktiga och gör slut på problemet.


Annons