Månadens horoskop april - Lejonet

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Öppen, optimistisk och positiv! Detta är kanske de bästa orden för att beskriva din inställning till saker och ting i april, vilket naturligtvis snart kommer att återspeglas i dina prestationer. I ditt privatliv kan du befinna dig i en period av pånyttfödelse, antingen genom att förnya ditt nuvarande förhållande eller, om du för närvarande är singel, genom att lägga det förflutna bakom dig och ge dig ut på vad som kan bli ett mer spännande äventyr än någonsin!

Lejonet är en sann ledare som vet att alla stora prestationer bygger på välorganiserat lagarbete, och att mänskliga relationer är nyckeln till att upprätthålla detta. Denna övertygelse är särskilt användbar nu, och den kan förstärkas om du kan behålla en positiv inställning till arbete och karriär, oavsett vilka problem som uppstår under månaden, som stjärnorna kommer att hjälpa dig att lösa snabbt och effektivt. Det enda du bör ägna särskild uppmärksamhet åt är din egen perfektionism, som kan leda till total utmattning, och om detta händer kan din triumfprocession snart komma till ett slut. Ge inte efter för frestelsen, mitt kära Lion, och ta bara på dig så mycket arbete som du fortfarande kan göra med säkerhet och hundra procent, och vägra artigt resten med hjälp av dina lysande diplomatiska instinkter, för framgång beror i stor utsträckning på din förmåga att känna igen mängden arbete som du fortfarande kan vinna slaget med säkerhet, och gränserna för ditt imperium. Om du kan hålla dig till det, kan du verkligen sväva i april! Goda resultat är naturligtvis också en förutsättning för god hälsa, så se till att du ägnar tid åt att underhålla din kropp så ofta som möjligt, inklusive regelbunden motion och lite självförsköning då och då för att hålla maskineriet smidigt!

Kärlekshoroskop för december - Lejonet

Ett Lejonet i ett långvarigt förhållande, som känner av vårens verkliga budskap, kan återfödas i kärlek, så mycket att han till och med kan överraska sin partner ibland, och detta är den bästa relationsstimulanten som finns i världen! Var försiktig, kära Lejonet, att inte överdriva i kärlekens hetta, för ibland kan passionen bli för mycket. Sträva efter fullständig, perfekt harmoni med din älskade, och du kan förvänta dig en mycket trevlig månad!

För närvarande singel kan Lejonet kasta sig in i sökandet efter en partner med extrem våldsamhet. Hans hjärta kan befrias från all vikt om han kan säga adjö till det förflutna, och istället för att grubbla, sätta segel för det nya och okända, och när du gör det, kom ihåg det gamla ordspråket: om något inte fungerar, kanske det inte beror på att han letade efter fel sak, utan för att han letade på fel plats! Byt spår, mitt kära Lejonet, så har du en god chans att hitta rätt i mitten av månaden!


Annons