Månadens horoskop mars - Väduren

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

När det gäller arbete kommer mars att vara mest gynnsam för de Väduren som arbetar i ett tillräckligt informellt jobb för att kunna fritt uttrycka sin kreativitet, även om deras kollegor som arbetar ett regelbundet schema inte kommer att ha någon anledning att klaga. När det gäller kärlek, oavsett om du är singel eller i ett par, kommer den här månaden att handla om förnyelse, så det kan vara en stor vattendelare för framtiden!

Mars erbjuder extraordinära möjligheter för Väduren när det gäller arbete, när du inte behöver möta några större nackdelar, men det är viktigt att känna igen och hantera dina svagheter. Alla har problemområden där de inte trivs, men det som är bra med svagheter är att de uppmuntrar ihärdiga människor som du, kära Väduren, att lägga mer energi på dem och att förbättra sig, vilket kan leda till inte bara kompensation utan också till att uppnå enastående resultat. På detta sätt blir svaghet styrka, nackdel blir fördel, och problem blir utmaningar och sedan framgångar! Nu kan allt detta i hög grad hjälpas av din kreativitet, som kan uttryckas levande, särskilt under de sista tio dagarna i månaden, så att de största resultaten kan förväntas. Om du hanterar din energi väl och håller den uppe till de sista dagarna i månaden kan du till och med få en belöning, en jobbbefordran eller till och med en befordran! När det gäller din hälsa kan du drabbas av tillfällig huvudvärk, främst på grund av frekventa stressförhållanden och vädret. Välj inte alltid symptomatisk behandling, utan fokusera också på förebyggande åtgärder, dvs. ät regelbundet och lugnt, stressa inte upp dig över allt och försök att få mycket vila då och då, så kommer du att få färre klagomål.

Kärlekshoroskop för mars - Väduren

Vädurens partner i ett stabilt, långvarigt förhållande kommer att känna hennes positiva tänkande och ofta hennes goda humör, vilket kommer att stimulera henne och öka romantiken, multiplicera intima stunder och därmed stärka bandet mellan er två, vilket kan leda till en stor och definitivt allvarlig vändpunkt! Även om ditt förhållande har varit mindre än harmoniskt på senare tid, kommer de negativa influenserna som har lett fram till denna punkt att underlätta, så det kommer att vara upp till dig att återställa ditt förhållande och fortsätta tillsammans, eller kanske med ett snett leende, inte att driva det som inte verkar fungera. Tänk noga över hur du bestämmer dig!

Väduren, som för närvarande är singel, kan träffa många nya människor i mars, och mer än en av dem kan bli en potentiell partner. Även om allt kan vara perfekt till en början, och det är ett faktum att varje datum och möte kommer att vara lite spännande och förväntansfullt, kommer sann kärlek inte att komma så lätt, eftersom det tar tid för djupare känslor att utvecklas. Det bästa sättet att påskynda denna process är att äntligen glömma all smärta och besvikelser från det förflutna och se fram emot den nya kärleken med ett öppet hjärta!


Annons