Månadens horoskop mars - Kräftan

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I mars kan Kräftan utvecklas och lära sig mycket när det gäller arbete och lätt lära sig nya färdigheter. När det gäller ditt personliga liv kanske du inte har mycket tid eller möjlighet att leva dina önskningar, men ibland verkar det som om du inte vill.

Professionellt, i mars, kan Kräftan möta en hel del utmaningar, av vilka vissa inte kommer att vara lätta att övervinna, men om du gör det kan du bli en vinnare! Den dagliga kampen och drivkraften kan hålla dig så upptagen och energisk att du kan finna dina känslomässiga relationer försummade. I viss utsträckning är detta inte nödvändigtvis en tragedi, eftersom stora saker alltid kommer med en hel del uppoffringar, men du måste vara försiktig så att du inte låter denna situation i ditt liv bli permanent, eller att förlora någon mitt i alla framsteg, eftersom det inte är värt det. Om du lyckas hitta en balans mellan professionell utveckling eller studier och ditt familjeliv, kan mars bli en mycket produktiv och framgångsrik månad! Din hälsa kommer också att vara i grunden väl betjänad, men att äta i bråttom kan ibland ge dig ont i magen. Försök att hitta ett sätt att få tid för måltiderna.

Kärlekshoroskop för mars - Kräftan

Kräftan i ett långvarigt förhållande kan vara nästan helt fokuserad på annat i mars, och kommer därför sällan att ha energi eller lust att prata eller älska, men det skulle vara värt att på något sätt upprätthålla en slags kontinuitet på detta område, åtminstone på en miniminivå. Mycket kan också bero på hur din partner reagerar på allt, och hur mycket han eller hon kan tolerera dina frekventa känslor av trötthet och utmattning. På gott och ont, försök att stå upp för dig själv ibland, för säkerhets skull, så att förhållandet mellan dig och din partner inte blir avsevärt ansträngt innan du vet ordet av!

Kärlek kan falla nästan helt ur horisonten för den nuvarande singeln Kräftan i mars, vilket inte bara kan göra det svårt att hitta en partner utan också allvarligt minska befintliga, eller till och med utveckla, känslomässiga band. Ignorera allt detta, kära Kräftan, om du permanent vill sätta stopp för att vara ensam! Kämpa på och ordna en dejt eller två, även om du bara kan vara ledig till 22.00 eller till och med midnatt. Åtminstone barnbarnen kommer att ha något att berätta för sina barnbarn när de träffar rätt person vid en sådan "extrem tid"!


Annons