Månadens horoskop mars - Lejonet

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

I mars kommer din uppfattning och attityd att spela en nyckelroll för hur mycket du kan uppnå. Sätt ribban högt, mitt kära Lejonet! Även i ditt personliga liv kan inre värderingar och uppriktiga känslor vara av stor betydelse, utan vars harmoni du kanske till och med inte kan gå till sängs med din partner!

Motivation och en positiv attityd är utan tvekan en av de viktigaste drivkrafterna för arbete och framsteg. För Lejonet kommer det inte att råda någon brist på det förra, men också på det senare, eftersom han under denna månad kan vara extremt energisk, så det finns knappast en utmaning han inte kan klara av. Ekonomisk uppskattning kan dock vara en knepig fråga, och det kanske inte alltid är i harmoni med det arbete du gör. Om finansiering är ett problem, försök att vara så diplomatisk som möjligt, men också mer bestämd, eftersom det är det enda sättet att förhandla fram ett bättre resultat eller åtminstone en bättre position. Om du funderar på att göra en investering kan du ta en liten eller till och med en stor risk, men se till att du bara gör det om du är säker på att det inte kommer att ha en negativ inverkan på dina långsiktiga planer, även om det värsta inträffar. När det gäller din hälsa bör du för säkerhets skull göra en allmän hälsokontroll om du ofta lider av oförklarlig trötthet, svaghet eller letargi. Kanske till och med en mindre livsstilsförändring av något slag kommer att räcka långt.

Kärlekshoroskop för mars - Lejonet

I privatlivet för ett Lejonet som för närvarande befinner sig i ett långvarigt förhållande kan känslor spela en central roll, vilket i grunden kan avgöra hans humör, hans vardag och till och med hans fysiska önskningar! I ett förhållande är det mycket viktigt, både mentalt och fysiskt, att "ge och ta" fungerar bra och att förhållandet inte rör sig i någon riktning, annars kan det finnas en brist på balans, och om detta kvarstår kan förr eller senare en av partnerna vara benägna att leta efter lycka någon annanstans. Vänta inte på att detta ska hända, kära Lejonet, sätt dig ner och prata om du behöver, och om du känner att allt är bra, håll en vaksam vakt för att se till att det förblir på det sättet!

Den för närvarande singel Lejonet kan vara i en svår situation när det gäller att hitta en partner, eftersom han eller hon kan kämpa med brist på självförtroende på grund av en obehaglig upplevelse. Trots all din försiktighet, försök att vara lite mer öppen med din potentiella partner, annars kan han eller hon vara lika osäker som du är, och kanske inte vågar uttrycka sina sanna känslor, och ni kan glida isär innan ni ens har börjat komma någonstans.


Annons