Månadens horoskop mars - Jungfrun

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Mars lovar att bli en mycket produktiv månad för Jungfrun när det gäller arbete eller lärande, eftersom du kommer att hitta nya affärspartners med vilka du, trots eller på grund av deras skillnader, kan arbeta mycket fruktbart tillsammans, och du kan också befinna dig i ett helt nytt arbetsområde där du snabbt kan använda dina färdigheter till god användning. I kärlek kan du förvänta dig en mängd lyckliga stunder, men de kan bero på din självkänsla och din vilja att lägga åt sidan din ofta alltför kritiska syn.

I mars kan detta tecken förvänta sig stora genombrott och resultat på arbetsområdet, eftersom det nu kan bygga många nya och mycket produktiva relationer professionellt. Du kan utforska några nya investerings- och utvecklingsmöjligheter, och du kan också hitta partners som du kan arbeta tillsammans med på lång sikt, och med vilka du ömsesidigt kan stödja varandras ambitioner. Allt detta kan vara mycket inspirerande för Jungfrun, även om den nya profilen är diametralt motsatt dina tidigare idéer och metoder. Världen förändras ständigt, och därför måste vi ständigt anpassa oss till nya omständigheter. När det gäller din ekonomi kan situationen kräva att du gör en inventering av den senaste perioden för att bedöma de exakta resurser som är tillgängliga för dig för dina planer. Om det behövs bör du kompensera för eventuella brister nu, men du bör inte överväga att ta ett stort lån eller en kredit, eftersom det kanske inte är värt det på lång sikt. När det gäller din hälsa kanske du vill motionera lite mer, kanske variera din kost, så att din kropp får all den hjälp den behöver för att hålla sig frisk och energisk under denna föränderliga vårmånad.

Kärlekshoroskop för mars - Jungfrun

En Jungfrun i ett långvarigt förhållande kan förvänta sig en period av mycket känslomässiga och romantiska stunder, och ju färskare förhållandet med din nuvarande partner är, desto mer sant kommer detta att vara. Denna bild kan dock påverkas mycket av i vilken utsträckning han eller hon kan hålla tillbaka sin oupphörligt analytiska och ofta alltför kritiska natur, som ibland kan driva hans eller hennes utvalda galen. Lägg undan dina obehagliga vanor, kära Jungfrun, och koncentrera dig bara på det som är vackert och bra i din kärlek och förhållande, och då kommer ingenting att stå i vägen för din marslycka. Sträva efter detta, kära Jungfrun!

Jungfrun, för närvarande singel, har en god chans att hitta en partner i mars, men för att hitta sann kärlek finns det två saker att kämpa med, brist på tid och, naturligtvis, en kritisk natur. Att övervinna det första är bara en fråga om beslutsamhet och lite organisation, medan det andra kan kräva mer allvarliga ansträngningar från din sida, eftersom du kan känna dig mycket dominerad denna månad av det faktum att du helt enkelt inte känner att det finns någon i din miljö, särskilt mentalt, som kan fånga din fantasi tillräckligt för att hålla dig tillräckligt engagerad för att bli kär i dem på lång sikt. Detta är en tuff nöt att knäcka, kära Jungfrun, och det kan vara mer ändamålsenligt att vänta på morgondagens vaktlar nu än att acceptera dagens sparv!


Annons