Månadens horoskop juni - Skorpionen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

För Skorpioner lovar juni att bli riktigt "Skorpionisk", dvs. passionerad, känslomässig och naturligtvis full av framgångar och utmaningar som de kommer att njuta mycket av, men de måste vara försiktiga så att de inte överdriver sig själva i sin entusiasm igen!

På jobbet kommer Skorpionens att ha mycket att göra under den första sommarmånaden, och de kommer att vara mycket entusiastiska och engagerade i sitt arbete, men när slutet av juni närmar sig minskar deras energi snabbt, så det kommer att vara värt att ta lite tid under den sista veckan, och särskilt för aktiv, stressavlastande vila och sport för att ladda sina batterier. Så om du kan skapa en balans mellan arbete och fritid kan du sprida din arbetsbelastning mer jämnt, vilket i princip kommer att utesluta alla försvagande bakslag.

Kärlekshoroskop för juni - Skorpionen

Skorpioner i ett långvarigt förhållande kan tycka att deras privatliv överskuggas lite av den ständiga aktiviteten, vilket de inte hanterar så bra. Lösningen kan vara att medvetet inkludera en vilodag i sitt arbetsschema varje vecka, när de verkligen kan "ge efter för sina känslor", men det är en fråga om huruvida deras partner kommer att kunna tillfredsställa sina önskningar så fullständigt som möjligt. Hur som helst är tålamod ledordet, eftersom den här månaden verkligen kommer att handla om mindre, men kanske bättre, tid tillsammans.

Ensamstående Skorpioner, eller till och med de i ett par, kommer inte att ha en mycket ångande månad, åtminstone inte i sexuell mening, men när det gäller känslor kommer det inte att finnas någon brist på dem, eftersom de sannolikt kommer att bli involverade i ett nytt, mer spännande och mystiskt förhållande, som kan vara fullt av överraskningar från början, och detta kan hålla Skorpionens uppmärksamhet, som i grunden är promiskuös, upptagen under en lång tid. Frågan är, vart kommer det hela att leda?


Annons