Månadens horoskop juni - Oxen

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Medan du kan förvänta dig tillfredsställelse på jobbet, kan du förvänta dig stora förändringar i ditt personliga liv i juni, vilket du av naturen inte kommer att ta bra, oavsett om saker rör sig i en positiv eller negativ riktning.

På jobbet kommer saker att gå enligt planerna under större delen av juni, och denna lugna och balanserade inställning till arbetet kommer att ge tillfredsställelse och erkännande från chefer, kollegor och till och med affärspartners. Kanske är det enda du bör vara försiktig med att inte ta på dig så mycket arbete i ditt extraordinära engagemang att du arbetar för andra, eftersom de kanske inte är så generösa att de belönar och återgäldar din generositet. Hur som helst kommer Oxen att ha en betryggande tid på jobbet den här månaden, vilket bör ge gott om uppmuntran för de kommande perioderna.

Kärlekshoroskop för juni - Oxen

För Oxen i ett stabilt förhållande kan juni vara en stor vattendelarmånad, både på gott och tyvärr på ont. Hur som helst är poängen att om förhållandet förändras på ett bra sätt behöver du inte vara rädd för att det är för mycket, men om det är ett dåligt sätt och ett uppbrott äger rum bör du se på den ljusa sidan, även om det är svårt, för du bör inte fortsätta att göra ditt liv miserabelt med din älskade och spendera en livstid med att klaga på varandra bara för att du har varit tillsammans länge och känner dig trygg i en relation som inte fungerar.

Situationen för Oxen, som för närvarande lever utan ett par, är lättare, eftersom deras obefintliga förhållande inte riktigt kan gå fel, så vändningen kan bara medföra goda saker. Förutsättningen för detta är dock att de äntligen går ut ur sin komfortzon och slappnar av sina förväntningar lite i dateringsfasen, för tro mig, du behöver inte hoppa till nivån av stabil, evig kärlek till den person som det hela kan fungera med! Det är ett faktum att ju mer du vill binda i början av ett förhållande, desto mer kommer du att försöka backa ut eller helt enkelt misstolka din anknytning.


Annons