Månadens horoskop juni - Lejonet

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

Juni lovar att vara full av svårigheter för de infödda i detta majestätiska djurtecken, men bara om du tänker på det oväntade som sådant. Om du låter din utmärkta intuition vägleda dig lite och inte försöker lösa allt på egen hand, kommer den första sommarmånaden att bli lättare för Lejonet.

På jobbet kan det verka som om du stöter på en vägg vart du än går för att göra framsteg, och ju mer du försöker förbättra din prestation, desto mer kommer detta att vara sant. Detta kan till en början verka som om han inte kan göra sitt jobb ordentligt på grund av ständiga hinder, men det handlar snarare om att han försöker pressa sig själv och de omkring honom för snabbt, och ingen kan stå ut med det i längden. Så det är värt att sakta ner lite och njuta av det fina vädret, ta med familjen bort över helgen i stället för att sitta böjd över pappersarbete. Det kan mycket väl vara lösningen på några oväntade komplikationer!

Kärlekshoroskop för juni - Lejonet

När det gäller privatlivet för Lejonets i ett par kommer tyvärr inte saker att vara för rosiga där heller i juni. Det kan förekomma frekventa konflikter, särskilt under de första veckorna, vilket kommer att vara svårt att tolerera utan större känslomässiga utbrott, och situationen kan bli alltmer spänd om du inte är försiktig med din älskade. Skyll inte på din partner för allt, och istället för att sura och verka för att bevara din värdighet, försök att desarmera situationen med en oväntad men ömsesidigt trevlig middagsinbjudan den här gången, tro mig, det kan vara värt sin vikt i guld!

För Lejonets singlar kommer juni att bli en svår månad för dejting, eftersom ingenting plötsligt verkar fungera. Tänk att det kanske är okej, och pressa inte fram det som inte fungerar, eftersom det är lättare att segla med medvind än när det bara finns några vindbyar som du vill rida på.


Annons