Kärleksparets horoskop - Vilka stjärntecken passar bäst för dig?

Vad väntar oss i kärlek under våra liv? Med vilka stjärntecken förstår vi varandra bäst, och med vem har vi därmed störst chans att få en varaktig kärlek?

Kärleksparets horoskop - Vilka tecken passar bäst för dig?

Källa: pixabay.com; Bild: Vilkasss; Licens: Pixabay License (Free for commercial use; No attribution required); Licens Länk: https://pixabay.com/service/license-summary/; Länk: https://pixabay.com/illustrations/ai-generated-couple-love-night-bar-8456753/

Väduren (21 mars - 19 april)

Väduren är en energisk och nästan ständigt tävlingsinriktad person som älskar utmaningar och vill ha kontroll. Han är en vinnare, som hatar tristess och tristess på lång sikt, och känner sig bara i sitt rätta element när det alltid händer något runt omkring honom. Den kanske mest idealiska partnern för honom är Vågen, vars bekväma natur innebär att han inte alls störs av Vädurens ständiga behov av att ha kontroll och fatta beslut - faktiskt!

Han tycker också om spänningen hos Tvillingarna och Vattumannen, men tycker att Kräftan och Fiskarna är lite tråkiga i början, medan Stenbocken är för kall, så han tycker att dessa tecken är svårast att få kontakt med.

Oxen (20 april - 20 maj)

Oxens harmoniska, bergfasta och trygga natur gör honom till en mycket pålitlig och stabil partner, vilket är attraktivt för många i ett förhållande. Hans personlighet är orubblig och svår att få ur huvudet, vilket gör honom till en lysande konflikthanterare. Den idealiska partnern för honom är utan tvekan Skorpionen, som helt enkelt förtrollas av Oxens erotiska karisma, medan Oxen överväldigas av Skorpionens kärlek till livet och uthållighet.

Jungfruns omtänksamma och familjeälskande personlighet fungerar också bra för Oxen, och han kommer bra överens med Stenbockar (trots deras uppenbara kyla). Tvillingarna, Vågen och Väduren har å andra sidan svårt för Oxens sura svartsjuka, så de är mindre benägna att skapa varaktiga relationer med sitt tecken.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

Tvillingarna är kända för sin lekfullhet och sina tillfälliga utbrott av självständighet. Han är en självständig tänkare som desperat behöver lite tid för sig själv ibland, vilket vissa tecken, som Skorpionen, helt enkelt inte kan förstå. Eftersom han inte tolererar att bli kontrollerad har han vanligtvis inte ett långvarigt förhållande med Lejonet, men samma drag gör honom till en bra partner för den excentriska och även frihetsälskande Vattumannen och den libertinska Skytten.

Jungfrun och Stenbocken kan vara för mycket av ett åtagande för honom, medan Fiskarnas eviga drömska natur är ett outgrundligt mysterium för honom, så äktenskap med dessa tecken är sällsynta, men inte omöjliga.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Kräftan vill ha en riktig, känslomässigt rik, familjär och trygg, stabil relation där tillfälliga äventyr och skakiga grundvalar är otänkbara. Men den fredsälskande och konfliktundvikande naturen förvandlas ofta till förbittring, vilket till exempel Vattumannen eller Lejonet helt enkelt inte förstår.

Han kommer bättre överens med Skorpionen, vars fasta natur gör Kräftan lugn, även om det kan finnas många missförstånd om detta förhållande på grund av Kräftans irritabilitet och Skorpionens impulsivitet. De mest idealiska partnerna för honom är Stenbocken, Oxen och Fiskarna, med vilka han för det mesta känner sig lyckligt lottad.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Lejonet, som hans tecken antyder, är en verkligt dominant typ, han gillar att sticka ut från mängden, han är mer attraherad av lyx och glamour än någon annan, så få människor kan leva upp till hans höga förväntningar. En följeslagare som man kan se upp till, som är generös och artig, men som inte hotar hans krets och som också beundrar honom, är den enda som kan hålla hans uppmärksamhet.

Denna kategori är i allmänhet en bristvara, och många av dem irriteras av lejonets glödande natur. De mest idealiska partnerna för honom är ofta Skytten och Väduren, men han kan också vara en bra partner för Vattumannen, även om fullständig harmoni i detta fall inte nödvändigtvis garanteras.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Hjärtat styrs av logik, av förnuft, och för det är dessa faktorer den viktigaste grunden för beslut. Jungfrukaraktären är mycket kritisk, och det är lätt att bli avskuren om du motsäger dig själv en gång. I kärlek är Jungfrun dock en varmhjärtad och extremt lojal typ som alltid står vid sina nära och kära och aldrig gör dem besvikna, vilket gör honom till en sann partner.

Hans överdrivna rationalitet gör det dock svårt för mer avslappnade tecken som Skytten eller Vattumannen, så han hittar sällan ett förhållande med dem. Han passar dock bra ihop med Fiskarna, Oxen och Skorpionen, om de kan hantera hans kritiska, reflekterande och metodiska natur med ett gott sinne för humor.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Vågen är en livlig och öppen natur, som mer än någon annan behöver andras uppskattning och komplimanger. En riktig människokännare, som hatar att vara ensam, men också lite av en blyg natur, som gillar att vara ensam och gå sin egen väg då och då. Detta senare drag är dock svårt för vissa tecken, till exempel den medvetna Stenbocken, den säkerhetssökande Fiskarna eller den konsekventa Jungfrun.

Vågens mest idealiska partner är vanligtvis en Väduren, Tvillingarna eller Vattumannen, om de vill ha ett långsiktigt förhållande och inte bara drivs av en kärlekshunger.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Skorpionen är en stark, kraftfull och passionerad person, vilket naturligtvis också präglar hans privatliv. Han har en unik känsla för rättvisa och han kan inte hållas tillbaka eller påverkas. Trots sin känslomässiga rikedom och vänliga natur skrämmer han ofta människor, eftersom hans naturliga frispråkighet konkurrerar med Jungfruns uppriktiga kritik, som människor ibland har svårt att tolerera.

Hon är också en hård och tuff debattör, så det finns aldrig ett stillastående vatten runt henne. Med Jungfrun, Fiskarna och Lejonet kan du bli ett fantastiskt par, även om det kommer att vara långt ifrån problemfritt. Oxen, med sin erotiska karisma och lugna, tålmodiga natur, är förmodligen den bästa partnern för Skorpionen. Stenbocken, som älskar enkelhet, och Tvillingarna, som är instabila och självständighetskämpande, är de minst vanliga partnerna för detta tecken.

Skytten (22 november - 21 december)

Skytten är självständig och öppensinnad, en riktig glädjespridare, och på grund av sin lättsamma natur kan han eller hon vara en potentiell partner för många. Det är dock viktigt att veta att Skytten är en produkt av dessa egenskaper, och att det är just på grund av detta som den gillar ständig förändring, så att den lika lätt som den kan ge sitt huvud till ett varaktigt förhållande, lika lätt kan göra slut med sin "partner i livet" nästa dag och ta allt för givet.

De som minst kan tolerera detta är den logiska och rationella Jungfrun och den hetlevrade och bestämda Skorpionen, men Skytten kan utgöra ett bra par med de alltför liberala Väduren och Tvillingarna.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Stenbocken ger ett mycket kallt intryck på grund av sin nyktra inställning och i grunden reserverade natur, som är svår att närma sig trots all sin direkthet. Detta gör nyfikna och överväldigande stjärntecken som Skytten och Lejonet mystiska och attraktiva, men Stenbockens svåra och ofta pessimistiska inställning gör det svårt för dessa stjärntecken att hantera på lång sikt, och de är de svåraste att fördjupa en relation med.

Den stabila och nyktra naturen hos Oxen, Kräftan och Jungfrun är mest imponerande för den som är född i detta stjärntecken, och de är också de mest harmoniska att arbeta med på lång sikt.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Vattumannens excentriska och frispråkiga natur och de regelbundna, långa oden till dess drömska, världsförändrande planer är något som få kan tolerera, men det är ändå ett av de mest intressanta och äventyrliga tecknen som du kan göra allt annat än att bygga ett tråkigt förhållande med. Den enda nackdelen är kanske att den som är född i just det här tecknet är överdrivet mån om sin självständighet, och därför gör hans oupphörliga rebelliska natur honom till en ganska instabil grund för ett långvarigt förhållande.

Han är mer hemma med mer intellektuella stjärntecken som Tvillingarna eller Vågen på grund av sin intellektuella affinitet, och Skyttens toleranta och öppensinnade anda kan också leda till ett fruktbart förhållande. Å andra sidan tenderar Jungfrun och Kräftan, som alltid är för lugna och söker stabilitet och säkerhet, att irritera honom, så han utvecklar sällan ett långsiktigt kärleksförhållande med dem.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Fiskarnas ständiga drömmande, känslomässiga, vänliga och lugna natur kan till en början verka tilltalande för många, men den avslöjas också snabbt genom sina humörsvängningar, svåra beslut och ofta obeslutsamma beteende, vilket tenderar att oroa omgivningen. Han trivs bäst med en partner som förstår honom och som har styrkan att få honom att komma ut ur sitt skal, så den alltid uppmuntrande och bestämda skorpionen är hans idealpartner, men han kan också imponeras av Oxens karisma.

Jungfruns sunda förnuft kan också leda till en harmonisk relation genom att tålmodigt styra Fiskarna i rätt riktning. Han kan dock ofta hamna i baksätet för den högljudda Tvillingarna eller Väduren och den frihetsälskande Vattumannen, så de är inte de mest idealiska partnerna i allmänhet, även om det alltid finns undantag.


Annons